Änglahealing – så här gör du!

Här ska jag berätta hur du kan ge dig änglahealing!

Jag har varit i Malmö på Egmont huset för att spela in filmer till en distanskurs om änglar i samarbete med tidningen Nära. Den kommer att finnas på Tidningen Näras hemsida, och jag kommer att lägga ut länken här sedan.

kursen kommer att vara upplagd så att man kan göra den hemma under ett år, och man ska inte behöva gå helgkurser för att lära sig änglaterapi (som innebär att man ger medial vägledning med budskap från änglar), eller lägga änglakort eller ge änglahealing, både till sig själv och andra. Jag kommer också att lära dig som går kursen att kontakta sju ärkeänglar.

Men du behöver inte vänta på den för att kunna ge änglahealing till dig själv, här lär jag dig hur du gör änglahealing redan nu!

Jag tror ju att ljusvärlden är den dimension av kärlek och frid som finns i andevärlden, bakom all materia.

Änglahealing fokuserar på känslomässigt helande och ens livsväg just nu. Det är inte en healing till fysiska sjukdomar utan de stärker själen och din energi vibration i världen.

Här kommer jag att lära ut ett sätt att göra som också finns med på kursen.

Man behöver inte alls gå dyra kurser i änglahealing, och eftersom kärnan i änglakontakterna är kärlek så är givande en viktig del av den. Det finns så mycket pengar inom andligheten, och till och med om man vill lära sig änglahealing kostar det pengar för det mesta. Och det är ju inte vad det går ut på, utan medkänsla och givande utan att behöva något tillbaka.

Energin från änglar är ren kärlek, högre vibrationer av ljus så att du känner dig lättare, mer energifylld och öppnar vägen till mirakel i livet. Änglar ger oss healing på områden i livet som har med kärlek, helhet och harmoni att göra. Det är en energi som hjälper oss att hitta vår livsuppgift, hjälper oss att hitta glädjen i livet tillbaka, allt som gör oss mer energifylld och glädjefyllda. Jag tycker att fördelen med att använda änglahealing är att den väcker sådana egenskaper som vi behöver mer av i livet som tillit, frid, andlig vägledning, kärlek, glädje, empati och närvaro.

Änglahealing kan aldrig skada någon. Du kan aldrig göra fel. Du behöver bara ett tips på hur du kan göra och sedan är det bara att sätta igång!

Så här gör du en behandling till dig själv:

Föreställ dig att har en skimrande aura omkring dig i alla regnbågens färger och känn att du omsluts av lätta skyddande änglavingar. Föreställ dig bitarna som skimrande ljus. De vibrerar omkring dig snabbare och snabbare och höjer din egen skimrande energi. Föreställ dig en vibration som fyller din ljuskropp och du känner det som att ditt medvetande expanderar.

Andas med djupa andetag, så mycket luft du kan, tre till fem gånger och föreställ dig att du andas in rent ljus. Du blir en skimrande ljus varelse själv.

Nu när du är i ditt expanderande medvetande får du tillgång till högre världar av ljus, där fårdu en klar och tydlig kontakt med din inre röst, guider och andliga mästare.

Lägg båda händerna på bröstkorgen, där finns ditt änglachakra som förknippas med den turkosa och ljusblå färgen. Föreställ dig att du expanderar ditt änglachakra, det öppnar sig som en fontän av ljus.

Nu ber du änglarna att harmonisera och stärka ditt energi system, och vänta och känn vibrationen i kroppen.

Känn att dina änglavingar sträcker ut sig från bröstkorgen, din självkänsla och kontakt med din livsuppgift ökar.

Känn vilka budskap du får inom dig om din livsväg, din potential och dina möjligheter just nu.

När du är färdig med healing en andas du igentre till fem djupa andetag och föreställ dig att du förankrar energin i kroppen. Öppna ögonen.

Distanskursen är igång under ett år och den kostar 399 kr.

Den innehåller videoklipp, vägledda änglameditationer att lyssna till och texter och övningar att läsa. Här hittar du den!

http://www.tidningennara.se/kurs/webb-kurs-anna-lena/

Anna-Lena Vikström

Annonser

Om Anna-Lenas Vikström - sierska och medium

Jag arbetar som medium och sierska och här får du läsa om mitt ovanliga liv. Hur lever man andligt med övernaturliga förmågor i vår tid? Jag bloggar om livsåskådning, de gamla traditioner som fanns i Lappland och om mediumskapet. Jag är en av profilerna i Tidningen Nära och har en sida där jag hjälper människor hitta försvunna saker. Jag har varit med i TV 4 och i svt med ett helt program om mig i ”Från Sverige till himlen” medverkat i TV, radio och tidningar. I radio Värmland har jag medverkat under flera år och letat försvunna saker och förutsett framtiden. Det finns också en bok om mig som heter ”Hon som ser”. Min hemsida är http://www.anna-lena.se
Det här inlägget postades i Änglakurs på distans, Övningar, Distanskurser, Gratis meditationer, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Änglahealing – så här gör du!

 1. Stefan Thulin skriver:

  Tack Anna-Lena för mejlet nu har jag det o hittar lättare tillbaka detta ska jag absolut prova gör man fel så är det bara att på det igen……
  M.V.H Stefan Thulin

  Gilla

 2. nenne1978 skriver:

  Tack 😊 🙋‍♀️ 🙏 🖤

  Gilla

 3. Kajsa S skriver:

  Tack! ❤ Tänk, jag har nästan gjort detta av mig själv tidigare utan att veta vad det är jag gör! Nu vet jag 🙂 Tack fina Anna-Lena!

  Gillad av 1 person

 4. ajja skriver:

  Tack Anna-Lena för att Du delar med dej

  Gillad av 1 person

 5. evywarholm skriver:

  Bästa Anna-Lena,

  har betalt 400.00 för att få en pratstund med dig,Som jag minns skulle äga rum i morgon.

  Då jag har sålt och köpt ny lägenhet måste jag träffa banken i morgon och kan därför inte lugnt sitta still och få lyssna på vad du har att förmedla.

  befinner mig just nu i ett väldigt oroligt läge både vad gäller pengar till brygglån(svårt at tfå för personer över 81 år)sam väldigt kompakta långvariga svårigheter med mina döttrar.

  Har du möjlighet att ge mig en annan tid..eller har du möjlighet redan i kväll.vilket kanske skulle hjälpa mig att lugna ner mig.

  MVH

  Evy Warholm

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s