Healing i den nya tiden

Healing i den nya tiden

Vi har alla inre medfödda förmågor att hela, se in i framtiden och över avstånd. Vi behöver ta fram vår medfödda ursprungliga kraft och tro på att vi har den inom oss.

Det kommer en tid när vi litar på vår medfödda förmåga och använder olika healingmetoder som vi tycker passar oss bäst just då, utan några initieringar, invigningar eller för just den nya sortens energi.

Min tro är att om man en gång har känt energin så kan man använda den genom att bara återkalla känslan inom sig.

Du behöver alltså inte betala mycket pengar för att bli invigd i en ny energi, det räcker med att lära dig vissa grundläggande tekniker och sedan göra tillägg och metoder för just den healingmetod du just då vill använda. På mina kurser, på hemsidan och här får du lära dig olika metoder att använda grundläggande tekniker, och sedan är det bara att sätta igång!

5 kommentarer

  1. Visst är det så! Vi människor har tyvärr så lätt att krångla till saker och har glömt mycket av vår ursprungliga kraft och vishet. Det är nu en ny tid med en helt annan medvetenhet om dessa saker hos många av oss vilket ökar tillgängligheten för alla till ljuset kärleken och sanningen som vi bär inom oss och som leder och upprätthåller våra liv.

    Just Nu
    Befinner Vi Oss
    På Den Eviga Dagens
    Gryende Morgon

    DickScott
    Reiki Master

    Gilla

Lämna en kommentar