Att se in i framtiden

Anna-Lena Vikström-våren kommer

Jag är så glad att jag kan se in i framtiden och att jag får göra det varje dag som sierska! Jag tror att en del av vårt medvetande inte är materia, själen är inte fast i tiden.

Dt verkar som att alla människor i vissa situationer i sitt liv kan se in i framtiden. Vi får glimtar, snabba ögonblicksbilder av bilder ocjh känslor av något som kommer att hända i ens eget eller i någon annans liv när man möter dem. Jag som jobbr heltid med att varje dag se in i människors liv har tränat mig att känna efter vad jag ser när jag pratar med någon, ibland är bilderna snabb och tydliga och då vet jag att något händer nära i tid och ibland ser jag två olika val och möjligheter samtidigt och ibland är det en tung känsla i kroppen som jag vet hör till något i framtiden.

Just nu håller jag på att träna mig på att bli säkrare och tydligre på att kunna registrera det som kommeer att hända i världen och i framtiden.

Så här gör jag!

Jag bestämmer mig för att registrera det första jag känner inför dagen och världen precis när jag vaknar, något som kommer hända under dagen precis när jag vaknar i tillståndet mellan sömn och vakenhet.

Jag brukar ha sådana här träningsperioder då jag är extra uppmärksam vår och höst för nu börjar den stora säsongen för mig som sierska snart, när jag ska leta försvunna djur. Jag lägger märke till bilder och ord jag känner och det gör jag också tidigt på morgonen. Sedan tränar jag när någon ringer som har bokat tid för telefonvägledning, vilka bilder och intryck jag får redan innan jag svarar. ibland känner jag också närvaro av någon från andevärlden.

Det är verkligen ett annorlunda arbete att vara sierska på heltid.

En kommentar

  1. Tack för lektionen! Jag undrar om du känner till Romers mediala förmåga. Det sades förr att de var sierskor och synska. Känner du till någon medial romsk person? Det är väl också engagerade i pingstkyrkan eller frikyrkan? Hälsningar Annemi

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s